perjantai 1. helmikuuta 2013

Kylmäsavulohipasta

Keep it simple. Itse kokkasin pastan kokonaan padassa (työantajalta saatu joululahja!). Sama pata kävi hyvin myös tarjoiluastiana.

1. Keitä haluamasi pasta pussin ohjeen mukaan.
2. Lisää pilkottu sipuli keittämisen loppuvaiheessa
3. Siivilöi vesi pois
4. Lisää kylmäsavulohi pilkottuna (mulla oli 150g pakkaus)
5. Mausteet (laitoin ripauksen mustapippuria ja tilliä) ja ruokakerma. Omaan makuun ainakaan ei tilliä tarvitse olla paljon – jos ollenkaan.

Lisäyksiä ja laajennuksia: - Voi kokeilla kikkailua muillakin mausteilla esim. sitruunalla
- voi aivan hyvin kokeilla esim. smetanan tai ranskankerman kanssa, jos haluaa enemmän makua ja rasvaa. ☺
- joku tuoreleipä rinnalle suositeltava
- valkoviinin kanssa sopii mainiosti