perjantai 16. heinäkuuta 2010

Kermabroilerikastike ja riisiä


Käytiin tänään aamu(päivä)-uinnilla kylpylässä. Aikaa ei ollut siis hirveästi otettavissa (näinhä siis yleensäkin) lounaan tekemiseen. Ruoaksi halusin kuitenkin jotain itse tehtyä, mutta vähällä vaivalla ja ajan käytöllä (nollatilanteesta lautasella n.20min sis. pöydän kattamisen yms.).



Jälleen kerran totean: helppoa ja hyvääkin. Paista fileesuikaleet ja lisää kerma (voi hautua vähän aikaa ja jos haluat enemmän kastiketta, niin lisää vettä. Itse maustoin lihaa myös hiukan pippurilla). Siinä sivussa keitä riisi (pakkauksessa ohje). Siinä se.



Lisäsin myös kastikkeeseen sipulia (paistamisen yhteydessä), kun satun vain pitämään sipulista. Bonuksena olisi voinut olla myös ananaspalat.

Bonukset:
- lisukkeet aineiden ja ajan käytön mukaan
- pöytään voi laittaa myös sweet-chili -kastikepullon käytettäväksi
- riisin tilalta voisi myös couscos olla hyvä vaihtoehto ja tulee myös nopeammin (tästäpä voisi tehdä jonkun reseptin lähiaikoina). Pari vuotta sitten löysin sen, ja on minusta hyvä vaihtoehto ajoittain riisille ja perunalle.