Eilen saadusta lohesta jäi muutamia paloja yli, eikä niistä tehty vielä mitään. Tänään tehtiin lounaaksi paistettua lohta ja perunoita. Tämäkin on todella yksinkertainen ja nopea valmistaa.
Pannulla paistettua lohta
- sopivan kokoiset palat lohta
- pyöritä lohen palat vehnäjauhossa (myös ruis- ja korppujauhot käyvät), ja jos kalaa ei oltu vielä suolattu, niin lisää jauheseokseen myös suolaa maun mukaan. Joku kannellinen rasiakin on kätevä, niin siinä voi "hyrskyttää" seoksen ja kalat.
- Laita rasvaa (itse käytän ruokaöljyä) pannulle ja paista palat. Kannattaa paistaa ensin jonkun aikaa (n.7min) "ei-nahallinen puoli" ja sen jälkeen toisin päin (n.10min). Näin ei ruokapuoli pala helposti.
Bonukset:
- lisukkeiksi mitä vain ajan ja jaksamisen mukaan.